Partner retour portal

Only the best ook op:

Via deze pagina kan je een product of order retour melden, we vragen je om de velden zo compleet mogelijk in te vullen. Dit zodat we zo snel mogelijk met de grootste zorg jouw retour kunnen afhandelen.

Zelf afhandelen bij de fabrikant

In sommige gevallen moet een product bij een defect door de fabrikant zelf gerepareerd of bekeken worden. Veel fabrikanten bieden de mogelijkheid om het product ook via hun eigen serviceafdeling aan te bieden. Voordeel hiervan is dat in die gevallen de afhandelingstermijn met 2 weken verkort wordt. Ook kan het zijn dat de fabrikant de producten bij je thuis komt halen of repareren. De contact gegevens van die fabrikanten vind je via deze link  Contactgegevens van fabr​​ikanten (azerty.nl)

Letop, er is een kans dat jouw gewenste oplossing bij behandeling niet mogelijk blijkt te zijn.

Bij sommige producten, zoals monitoren, printers, televisies, laptops en telefoons, is het sneller om direct contact op te nemen met de fabrikant. Sommige fabrikanten repareren een product namelijk kosteloos bij jou op locatie, ruilen deze ter plekke om, of komen het product bij je ophalen ter reparatie. Hieronder hebben we de contactgegevens van de meest populaire fabrikanten verzameld.